Milin: NIEUWE CATALOGUS 2019

 

 

Met trots introduceren wij de nieuwe voorraad catalogus Editie 2019. Deze nieuwe Editie bevat het complete actuele assortiment duurzame afbouwmaterialen. Ons assortiment sluit perfect aan op de laatste trends in de bouwsector zoals duurzaam- en circulair bouwen. De duurzame producten verlenen zich uitstekend voor nieuwbouw-, renovatieprojecten voor gevel, dak, kozijn, wand, vloer en plafond.

 

 

De nieuwe aankomende catalogus bevat naast het vertrouwde assortiment ook een groot aantal nieuwe en verbeterde producten. Wij zijn nooit klaar; we blijven nieuwe producten ontwikkelen of verbeteren het bestaande assortiment om direct aan te sluiten op de wensen van de klant.

 

Gevelbekleding

De grootste verandering in de nieuwe duurzame catalogus is dat het VinyPlus gevelbekledingassortiment is uitgebreid met 3 geheel nieuwe houtstructuren. Deze nieuwe structuren dragen zorg aan een zeer natuurlijke look en feel, en geven de gevel extra dimensie in het gevelbeeld. Deze 3 nieuwe houtstructuren sluiten perfect aan bij laatste trends in de kozijnenbranche waar kozijnen al worden afgewerkt met deze nieuwe folies. Creëer een uniform gevelbeeld samen met VinyPlus.

 

VinyPlus Shadow

Deze 3 nieuwe houtstructuren zijn tevens verkrijgbaar in een geheel nieuwe look die exclusief bij Milin te verkrijgen is. De zogeheten Shadow look creëert een open-gevel-look d.m.v. een zwarte sponning. Deze nieuwe look is, net zoals VinyPlus rondkant en rabat, zowel horizontaal als verticaal te monteren.

 

milin catalogus 2019

 

catalogus milin 2019

 

 


 

 


bedrijfspagina