Walbers-woningafsluiting

 

CONTACTGEGEVENS

 

Walbers zonweringen

 

Walbers zonweringen

fax: +32 (0)14 61 63 36
 

Bisschopslaan 100
B-2340 Beerse

www.walbers.be

 


 

 

ONZE PRODUCTEN

 

Klik op productfoto voor meer informatie.

Luiken voor optimaal woonplezier
In de zomer genieten van verfrissende koelte, in de winter van knusse warmte. Uw garantie: luiken. Meer nog: raamluiken maken uw woning compleet en ze bieden privacy. Van modern tot romantisch of traditioneel… bij Walbers zonweringen vindt u ze op maat van uw woonstijl. Treed binnen in een wereld van kleur en design, en klik verder op de luiken van uw dromen in aluminium of kunststof. Want de kers op de taart, dat is een luik of slagvenster voor uw raam. Vakkundig geplaatst door ons team, zowel bij nieuwbouw als renovatie.  

 

De veelzijdige rolluik, een waar genot
Een rolluik niet sexy? Dan regelen wij even een date in onze toonzaal, want niets is zo veelzijdig als rolluiken: veiligheid, privacy, isolering en verduistering gaan hand in hand. Rolluiken zorgen ervoor dat uw huis een thuis wordt en dat u echt op uw gemak bent. Ze schrikken inbrekers af, houden uw huis koel in de zomer, warm in de winter, en ze dempen omgevingsgeluid. En tegenwoordig opent en sluit u ze met het allergrootste gebruiksgemak en op afstand, dankzij de elektrische bediening, afstandsbediening en tijdklok. Zelfs aansluiten van de motor is niet meer nodig dankzij de solar uitvoering. Maak kennis met onze diverse soorten rolluiken. 

 

Screens Walbers

Een screen: zonwering om u tegen te zeggen
Het leven is mooi met screens op uw ramen. Wat zijn ze effectief! Zonlicht en warmte krijgen geen kans om binnen te dringen. Dit maakt van een screen één van de meest doeltreffende zonweringen. Door de speciale stof kan u zelf van binnen naar buiten kijken, ’s avonds keert dat effect om. Ook ideaal om een laagstaande zon onder uw terrasoverkapping te weren, of uw poolhouse af te sluiten van wind en regen. Of wat dacht je van onze Solar screens: windvaste voorbouwscreens op zonne-energie. Zoveel voordelen, zoveel modellen… maak snel een afspraak in onze showroom.

 

zonweringen walbers

Een zonwering voor een instant vakantiegevoel
Altijd een vakantiegevoel in eigen huis / tuin… wil u dat ook? Met een mooie en kwaliteitsvolle zonwering is die deal zo beklonken. In ons Belgenlandje is het weer wel niet altijd stabiel, maar no worries. Dankzij ons grote aanbod zonweringen geniet u continu van uw tuin, ook als u moet schuilen voor de regen of u wil verstoppen voor de zon. Met knikarmschermen, terrasschermen, doekdaken of verandazonweringen creëert u een gezellig plekje én schaduw op uw terras. En dat buitenfeest? Dat kan bij slechter weer gewoon doorgaan onder uw zonwering. Have fun!

 

Walbers terrasoverkappingen

Oost west, tuin best – met een terrasoverkapping
Jou en je familie optimaal laten genieten van het buitenleven, daar is het ons om te doen. Met een hapje en een drankje, beschut tegen wind, zon, regen of koude. Daarom hebben wij met de grootste toewijding de mooiste terrasoverkappingen voor jou uitgezocht. Minimalistisch, strak, romantisch of luxe design, eventueel met geïntegreerde verlichting, glazen zijwanden of een schuifdeur erbij… een terrasoverkapping op maat bekoort iedereen. Het is een natuurlijk verlengstuk van je woning, een flinke boost voor je levenscomfort. Ook voor jouw stijl en budget is er een terrasoverkapping. Living the good life, dat begint bij Walbers.

 

lamellendaken walbers

Life’s better… met een lamellendak
Stel u voor: een cosy salon om te ontspannen met vrienden en familie, een beschutte speelruimte voor de kinderen of een luxe plek om van elk seizoen te genieten. Wil u dat ook? Toppie, ontdek dan zeker ons aanbod lamellendaken voor terrasoverkappingen. Vrijstaand of aangebouwd tegen de gevel, voor elke terrasoverkapping is een aluminium frame de basis. En het geheel is volledig af te stemmen op uw wensen. Een automatische zonwering, LED-verlichting, audio- of verwarmingselementen, glaslamellen… van zo’n accessoires bij een lamellendak wordt iedereen vrolijk!

 

glaswanden walbers

Een terras van glas
Een terras omgeven door glaswanden, dat is pas knap! En zo functioneel! De glaswanden brengen u volledig tot rust. Ze bieden extra beschutting op terras of balkon. Geheel of gedeeltelijk openschuiven… en u krijgt een flinke portie frisse lucht. Glaswanden vergroten uw leefruimte, zodat u vaker en langer van uw terras kan genieten. Zelfs in het voor- en najaar. En ook niet onbelangrijk: een glaswand reduceert omgevingslawaai. Niet slecht, en bij deze een warme uitnodiging om glaswanden in al hun glorie te ontdekken bij Walbers.

 

sectionale poorten walbers

Een sectionaalpoort, de kers op uw garage
Wat zou een garage zijn zonder een goede garagepoort? Lang leve de automatische sectionaal poort, de kers op uw garage. Sectionaalpoorten zijn duurzaam, ze isoleren, houden uw huis en wagen veilig én ze zijn beschikbaar in diverse afwerkingen. De vorm van de garagepoortopening maakt trouwens niks uit. Onze sectionale poorten passen bij iedere opening: vierkant, met afgesneden randen, in boogvorm of afgerond. Nog een weetje: een sectionale poort opent zich quasi volledig verticaal. Handig, die nuttige ruimte in uw garage. Vraag onze prijs!

 

lichtkoepels walbers

Hello daylight!
Wist u dat daglicht ons humeur positief beïnvloedt en zelfs de productiviteit kan bevorderen? Dat zijn nog eens redenen om een lichtkoepel te laten inbouwen. Lichtkoepels brengen 30 tot 50% extra (dag)licht binnen. Ze vormen een esthetische en duurzame afsluiting van openingen in het dak. Ideaal als u een binnenruimte heeft die te donker is, of als u een oude platen lichtkoepel, lichtstraat of glaskoepel wil vervangen. Bij Walbers zonweringen bent u aan het juiste adres voor lichtkoepels.

 

ramen en deuren walbers beerse

Ramen en deuren in stijl voor renovatie
U gaat bouwen of renoveren? Een spannende, maar leuke tijd. Zeker als u kunt rekenen op trouwe vakmannen aan uw zijde, zoals Walbers voor uw ramen en deuren. Met ons aanbod voordeuren, buitendeuren en ramen zit u goed op vlak van stijl, comfort en budget. We geven uw woning een mooie uitstraling, doen de energiefactuur dalen en de veiligheid stijgen. Wees maar gerust: uw huis krijgt een geweldige update dankzij onze onderhoudsvriendelijke ramen en deuren!

pakketbrievenbussen walbers beerse

De e-commerce brievenbus
Het is een trend: we bestellen met z’n allen vaker online, maar de brievenbussen kunnen niet volgen. En zo mist u weer de postbode met uw pakketje. Dan maar afhalen bij de buren, het postkantoor of afhaalcentrum? Met een pakketbrievenbus is dat voorgoed verleden tijd. 24/7 kan u uw bestellingen voortaan thuis of op kantoor in uw pakketbrievenbus laten leveren. Een esthetische en duurzame oplossing om nooit nog een pakketje, krant of brief te missen.

 

Walbers Vouwluiken

Een nieuwe kijk op de “klassieke” luiken
Vouwluiken zijn een nieuwe variant op de traditionele luiken. Vooral het model ‘louvre’ wordt tegenwoordig veel toegepast in moderne architectuur. Denk aan kantoorgebouwen, appartementencomplexen of soortgelijke projecten. Elke woning, elk gebouw dient voorzien te worden van een goede zonwering. En naast de vraag om goede zonwering willen architecten een gevel met veel uitstraling ontwerpen, dit vaak met grote glasoppervlaktes. Daardoor ontstaat meer inkijk en daar komen de vouwluiken dan in actie! Deze zorgen voor minder inkijk en zijn veelal een opvallend onderdeel in het gevelaanzicht.

 


 

BEKIJK ONZE TOONZAAL ONLINE

Ga op ontdekking in onze toonzaal

Wij zijn fier op onze toonzaal. Daar tonen we u graag waar we goed in zijn: uw woning comfortabel en gezellig afwerken met de beste zonweringen en woningafscherming op de markt. Op regelmatige basis vernieuwen we de producten in onze showroom. Op die manier krijgt u een impressie van de kwaliteit en trends op dat vlak.  
 
Vooraf al even binnenkijken bij Walbers zonweringen? Via onderstaande link komt u terecht in onze online toonzaal. Via de blauwe pijlen brengt u een virtueel bezoekje. Veel plezier en we kijken ernaar uit om u binnenkort ook ‘live’ te verwelkomen in onze zaak. 

walbers zonwering

 

walbers zonnewering