Monday, July 15, 2024

Variavent

 
Zelfregelende raamverluchting met nieuw design
 
De Variavent is een zelfregelende, thermisch onderbroken, raamverluchting met een glasaftrek van 80 mm. Met zijn uniek interne mechanisme kan de Variavent verschillende debieten bereiken, terwijl visueel hetzelfde uitzicht behouden blijft. Deze verschillende debieten zijn manueel instelbaar, zonder dat de raamverluchting dient gedemonteerd te worden. De Variavent biedt een hoog debiet tot maar liefst 21,1 l/s/m.
 
Variavent Renson verluchting
 
 
ZELFREGELENDE VERLUCHTING MET NIEUW DESIGN
De Variavent is een zelfregelende raamverluchting met moderne look dankzij het strak, rechtlijnig design van de buitenkap. Aan de binnenzijde is gekozen voor een esthetische oplossing waarbij de ventilatieopeningen niet rechtstreeks zichtbaar zijn.
 
VIER VERSCHILLENDE DEBIETEN IN ÉÉN DESIGN
De naam ‘Varia’-vent duidt op de variatie in debiet. Met zijn intern mechanisme kan de Variavent ingesteld worden op vier verschillende debieten, terwijl visueel hetzelfde uitzicht behouden blijft. Deze verschillende debieten zijn in te stellen via het meegeleverde debietplaatje in het kopschot, en zonder dat de raamverluchting dient gedemonteerd te worden. De Variavent biedt een hoog debiet tot maar liefst 21,1 l/s/m.
 
GLAS- OF KALFPLAATSING
De Variavent werd ontworpen voor installatie op glas en is integreerbaar in aluminium, houten en kunststof raamkozijnen. Mits toepassing van een optioneel kalfprofiel is de Variavent ook geschikt voor kalfplaatsing.
 
MONTAGEVOORDEEL BIJ GLASAFTREK 80 MM
Dankzij de glasaftrek van 80mm, kan er een vlotte montage op het glas en in het kozijn gegarandeerd worden. Er is hierdoor voldoende ruimte om de glaslijsten van het kozijn vast te zetten en/of glasrubbers te plaatsen. Hierdoor verkrijgen we een vlotte, luchtdichte montage op het glas. MAXIMALE LENGTE TOT 3000 MM De Variavent heeft een maximale inbouwafmeting van 3000 mm.
 
INSECTENWEREND & ONDERHOUDSVRIENDELIJK
Dankzij het geperforeerd binnenprofiel worden insecten geweerd. Het binnenprofiel is eenvoudig afneembaar waardoor de raamverluchting makkelijk te reinigen is.
 
 
Variovent folder
Folder (klik hier)

Variavent_folder