Met praktische schuiframen kunt u elke centimeter gebruiken

 

Diverse mogelijkheden om ruimte en energie te besparen: het ECO SLIDE schuifsysteem.

Als raam niet openzwaait, maar vrij eenvoudig schuift, kunt u elke centimeter thuis gebruiken. De ontwerpvrijheid verhoogt tevens de thermische isolatie.

Omdat het schuifsysteem SIEGENIA ECO SLIDE unieke afdichtingen en een uiterst effectief sluitsysteem heeft. De ventilatie garandeert ook een maximaal ruimtelijk comfort

 

 

Bespaar ruimte

Thuis iedere centimeter gebruiken:
dat is ruimtelijk comfort.

Met het ECO SLIDE schuifsysteem schuift uw raamvleugel in het spoor, in plaats van naar binnen uit te zwenken. Hiermee krijgt u de vrijheid om eindelijk ook in de buurt van het raam iedere centimeter van uw ruimte te gebruiken. Want u kunt op ieder willekeurig moment en met grote openingsbreedte voor een overvloed aan frisse lucht zorgen – zonder daarvoor uw vensterbank of uw werkoppervlak vrij te hoeven maken. Daarmee is de ECO SLIDE juist in de keuken een uiterst comfortabel alternatief voor het klassieke draai-kiepraam.

 

EcoSlide_Siegenia

Vederlichte bediening

Zo moeiteloos en intuïtief kunnen raamvleugels glijden.

Hoogwaardige loopwagens, speciale geleidingselementen op alle vier de vleugelhoeken en moderne aanslagdempers laten de raamvleugel bijna gewichtloos, maar uiterst precies op en neer glijden. Tot de intuïtieve bediening behoort ook een intelligente kierventilatiefunctie, waarmee u via de greep in een handomdraai voor een aangename basisventilatie zorgt.

 

Meer veiligheid en isolatie

Alles wat een modern raam nodig heeft.

 

Het ECO SLIDE-systeem zorgt met zijn robuuste sluithaken voor een doeltreffende inbraakbeveiliging. Ze drukken de vleugel bij het sluiten in ononderbroken omlopende afdichtingen, die uniek zijn voor schuiframen. Zo stijgt met de veiligheid ook meteen de warmte-isolatie en hebt u de beste voorwaarden om rijkelijk energie te besparen.

 

EcoSlide_Siegenia

ECO SLIDE als een schuifdeur

Het ECO SLIDE-systeem: ook bij schuifdeuren een klasse op zich.

 

ECO SLIDE zorgt ook bij schuifdeuren voor meer lichtheid en dichtheid – zelfs bij elementen van max. 5 m breed of 2,5 m hoog. Voor nog meer bedieningscomfort zorgt in deze gewichtsklasse de onzichtbaar integreerbare SOFT CLOSE-functie. Deze remt de vleugel bij het sluiten zacht af en trekt hem daarna automatisch dicht. Dat beperkt bij onvakkundige bediening het letselgevaar tot een minimum en voorkomt materiaalschade.

 

Alle voordelen voor u

 • optimaal ruimtegebruik in het raamgedeelte
 • bijzonder lichte en intuïtieve bediening met kierventilatiefunctie
 • minder stookkosten door hoge warmte-isolatie
 • modern raamdesign
 • bij grotere elementen SOFT CLOSE-functie integreerbaar

 

 


 

SIEGENIA News

 

Siegenia

 

Blijf up-to-date!

Wilt u op de hoogte blijven van de belangrijkste innovaties?Abonneer u dan op het SIEGENIA News.
Op die manier blijft u altijd op de hoogte van alle recente informatie over onze oplossingen voor raam-, deur- en comfortsystemen.

We introduceren nieuwe producten kort en duidelijk, geven nuttige tips voor meer efficiëntie, inspiratie en argumenten voor meer ruimtelijk comfort of brengen u praktisch op de hoogte van interessante projecten, trends en campagnes.

 

Alles in één overzicht:

 • Innovatieve nieuwe producten
 • Praktische tips voor planning, verwerking en installatie
 • Nieuws uit de industrie
 • Handige eindgebruikersargumenten voor klantenadvies
 • Aantrekkelijke verkoophulpmiddelen om te downloaden
 • Aanbod van advies en opleiding

 


 

siegenia
bedrijfspagina