Reynaers is klaar voor de lente


Laat je inspireren door het beste van ons werk

Bouw je eigen veranda met de Reynaers configurator!

veranda reynaers

Droom je van extra woonruimte?
Wil je meer gaan genieten van je tuin?

Dan heb je vast al een veranda overwogen.

De Reynaers veranda configurator helpt je jouw (ver)bouwproject te visualiseren. Configureer zelf je veranda en ervaar hoe deze in jouw project tot zijn recht komt.
Bovendien ontvang je jouw ontwerp onmiddellijk in je mailbox

 

 

 

MasterLine 10

De innovatieve uitbreiding van het Masterline gamma van Reynaers Aluminium combineert extreme thermische eigenschappen met een minimale aanzicht-breedte van het profiel.
Hierdoor passen de hoog isolerende Masterline 10 raamprofielen voor passiefbouw perfect in een hedendaags architecturaal design. 

 

De reeks Masterline 10 werd specifiek ontwikkeld voor passiefbouw.
Masterline 10 is een uitbreiding op het Masterline gamma dat in 2016 gelanceerd werd. De nieuwe reeks wordt grotendeels opgebouwd uit dezelfde profielen en accessoires waardoor het aantal nieuwe componenten beperkt blijft en het aantal designvarianten en hun toepassingsgebied enorm groot is. Masterline 10 is beschikbaar in 3 designvarianten, ‘Functioneel’-strak, ‘Renaissance’-klassiek en ‘Deco’-hedendaags.

Het hoog isolerende karakter wordt bekomen door de integratie van nieuwe innovatieve materialen en de opbouw van de thermische onderbreking. Kader-vleugel combinaties halen Uf waardes onder 1.0 W/m²K en op profielniveau dalen deze verder tot minimum 0.76 W/m²K.

De Masterline 10 profielen zijn ontworpen om te voldoen aan de hedendaagse bouwtrends. De profielen laten toe om heel grote glaspartijen te integreren met extreme thermische prestaties en werden getest op de hoogste inbraakwerendheid. Door het enorm brede aanbod is MasterLine 10 zowel geschikt voor woning- en appartementsbouw als voor publieke gebouwen waar het intensieve gebruik om een robuust en betrouwbaar systeem vraagt.

Reynaers Campus 
inspireert bouwpartners

 

Reynaers Campus huisvest een uniek belevings-, trainings-, automatiserings- en technologiecentrum. 

Experience Centre
Het Experience Centre van Reynaers is ontworpen om mensen samen te brengen en te inspireren met innovatieve technologieën voor architecturale bouwoplossingen. De Experience room overstijgt ruim het klassieke showroom concept. Je ziet en voelt er uiteraard de raam-, deur- en gevelelementen maar het zijn tal van inspirerende digitale toepassingen die de beleving compleet maken. Profielsecties worden geprojecteerd als hologram, geselecteerde producten worden gevisualiseerd in gebouwen op de led wall en zoveel meer. Dit belevingscentrum is de plek om knowhow te delen, overleg te plegen, beslissingen te nemen en partnerships te versterken.

Voor een exclusieve meeslepende ervaring kan je een bezoek aan AVALON boeken, waar je toekomstige gebouwen kan verkennen in Virtual Reality. AVALON is een VR-kamer die speciaal is geconfigureerd voor architecturale toepassingen. Elk project dat werd ontworpen in de courante 3D softwareprogramma’s kan in AVALON opgeladen en geprojecteerd worden. Meerdere personen bevinden zich in 1 virtuele realiteit en kunnen samen een project tot in de kleinste details te bespreken.

Training Centre
Reynaers hecht veel belang aan een kwaliteitsvolle productie en installatie voor de langdurige prestaties van zijn aluminiumsystemen. Het bedrijf organiseert tal van trainingssessies om de klanten de noodzakelijke vaardigheden en knowhow te leren, zodat ze hun eigen klanten op hun beurt een hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden.

Automation Centre
Reynaers biedt fabrikanten een compleet gamma ter automatisering van hun processen.
Elk deel van het productieproces kan geoptimaliseerd worden door een geperfectioneerde combinatie van de juiste kennis, een zorgvuldig samengesteld machinepark, de nieuwste productietechnologieën en een geoptimaliseerde link met het softwareprogramma Reynapro. Daarnaast werd ReynaFlow ontwikkeld, een intelligent systeem dat via ‘smart manufacturing’ de productieprocessen optimaliseert en de kwaliteit en productietijd verbetert.

Technology Centre
Het Reynaers Technology Centre is het grootste private innovatie- en testcentrum in Europa. Alle Reynaers-systemen worden streng getest op lucht-, wind- en waterdichtheid, thermische en akoestische isolatie, veiligheid, ... om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de internationale normen. Een van de paradepaardjes van het testcentrum is de state-of-the-art 15 meter hoge testmuur voor het uitvoeren van lucht-, wind- en watertesten op verdiepingshoge gevels. Het Technology Centre huisvest ook het onderzoekscentrum, met de R-cube en het R-lab. De R-cube is een roteerbare onderzoeks- en testinstallatie ontworpen voor thermische prestatieanalyses. Het R-lab is een speciaal labo om oplossingen in een vroeg stadium te testen door middel van rapid prototyping en 3D-printing.

 

 

Reynaers product configurator

 

Reynaers tilt de beleving van aluminium ramen en deuren in de inspiratiefase van een bouwproject naar een hoger niveau en lanceert een innovatieve product configurator. De tool is een primeur voor de sector van het aluminium buitenschrijnwerk. Alle raam- deur- en schuifraamsystemen worden gevisualiseerd in alle designvarianten en kleuren. Voortaan ervaren bouwers en verbouwers vooraf het uitzicht van de ramen en deuren op maat van hun project, hun voorkeuren en hun wensen. 

 

Virtuele visualisatie en configuratie

Reynaers Aluminium biedt tienduizenden combinaties van profielen, hun afwerking, opties en kleuren voor aluminium ramen en deuren. Het is uitgesloten om al deze mogelijkheden te tonen in een klassieke showroom. Dankzij de product configurator komt hier nu verandering in. De (ver)bouwer kan een beslissing nemen op basis van een gedetailleerd en realistisch beeld van zijn keuzes. Klassieke of moderne ramen, een mono- of duorail schuifraam en last but not least welke kleur te kiezen uit 400 mogelijkheden? Vergelijk de mogelijkheden met de Reynaers product configurator, overweeg alle opties en kies met zekerheid de ramen, deuren en schuifdeuren die passen bij je project, je smaak en je voorkeuren op vlak van comfort, veiligheid en onderhoud.

Met deze product configurator verlegt Reynaers Aluminium opnieuw een grens in het inspireren van (ver)bouwers en hun architecten door hen in de showroom alle mogelijke oplossingen te presenteren. Dit is een primeur in de sector van het aluminium schrijnwerk.