Reynaers @ Batibouw 2019

Met de start van Batibouw 2019 in het vooruitzicht lanceert Reynaers Aluminium een reeks nieuwigheden in de wereld van ramen, deuren en veranda’s.
Kom naar Batibouw en ontdek onder meer een innovatieve productconfigurator voor nieuwe ramen en deuren.

 

 

Bepaal de keuze voor jouw nieuwe ramen en deuren op scherm en pas deze volledig aan de stijl van jouw woning aan. Deze nieuwe ontwikkeling overstijgt de mogelijkheden van een klassieke showroom, want alle keuzemogelijkheden komen aan bod. Kom de ramen en deuren van je dromen zelf samenstellen op de stand van Batibouw.

 

Reynaers Aluminium stelt op Batibouw 2019 eveneens de Masterline 8 pivotdeur voor en speelt daarmee in op de trend van steeds hoger isolerende deuren met een ultraslank design. Het baanbrekende Masterline raam- en deursysteem biedt met deze nieuwe pivoterende deur alweer een grotere ontwerpvrijheid.

Pivoterende deuren hebben draaipunten in de vloer en het plafond en draaien rond hun eigen verticale as. Een pivotdeur is uitermate geschikt voor hoge en brede deuren en geeft je interieur een strakke en elegante look.

Reynaers Aluminium vervolledigt het Masterline 8 gamma met de introductie van innovatieve pivotdeuren. Deze deuren hebben een hoge isolatiewaarde (Uf ≤ 1,5W/m²K) en dankzij een bodemprofiel zijn ze lucht-, wind- en waterdicht. Ze vallen onder de hogere klasse RC2 voor inbraakveiligheid.

Later in 2019 volgt er ook nog een ‘XL’ pivotdeur met smalle profielaanzichten, die tot 500 kg en 10 m² glas kunnen dragen. Bovendien komt er een Landscape pivotdeur, waarbij het mogelijk is om oneindig pivotdeuren aan elkaar te schakelen.

 

Ook te ontdekken op Batibouw is de nieuwe collectie Touch handgrepen voor ramen en deuren. Dit gloednieuwe gamma werd exclusief ontwikkeld voor de meerwaardezoeker die houdt van pure lijnen en een strakke vormgeving. De unieke Touch krukken geven ramen en deuren een extra toets die naadloos aansluit op een zowel hedendaags als klassiek raam- en deurdesign.

 

Een aantal ramen en deuren op de beursstand van Reynaers Aluminium worden bovendien getoond in een collectie trendsettende kleuren: Iconica. Kies uit vier inspirerende thema’s, elk goed voor 10 volledig nieuwe kleurencombinaties. Deze gaan van natuurlijke eenvoud over warme tinten en unieke texturen tot gouden en zilveren schakeringen. Reynaers verlegt met Iconica opnieuw de architecturale mogelijkheden om ramen en deuren te laten aansluiten bij de stijl van iedere woning.

 

Je vindt ons op Batibouw van 23 februari tot en met 3 maart in Brussels Expo, paleis 4, stand 217.
Professionele klanten zijn eveneens welkom op 21 en 22 februari.