Tuesday, February 20, 2024

SIEGENIA deursystemen

voor schuifdeuren en toegangsdeuren

 

Een deur is pas exacte aangepast aan uw wensen of die van uw klant als er tevens een kwalitatief systeem aanwezig is. Hierbij doelen we natuurlijk op het deurbeslag. Bij deurbeslagen gaat het niet alleen om de vergrendeling en de weerstandsklassen. Het is ook belangrijk dat het juiste deursysteem een gevoel van veiligheid en geborgenheid creëert – hetzij thuis, op de werkplek of in openbare gebouwen. Daarom heeft SIEGENIA een bijzonder breed aanbod deurbeslag opgesteld. Dankzij ervaring en innovatie combineert SIEGENIA altijd de hoogste productkwaliteit met maximale efficiëntie en economische voordelen. Dat geldt dus ook voor ons deurbeslag. 

 

Ruimtelijk comfort dankzij deursystemen

Overweegt u SIEGENIA deurbeslag voor uw klus of woning? Zoekt u een systeem dat in alle soorten openingen of vergrendelingen en in alle gewichts- of weerstandsklassen brede mogelijkheden biedt? Dan zijn onze deursystemen een uitstekende match. Het SIEGENIA deurbeslag is immers gemakkelijk in te zetten voor individuele wensen en geavanceerde eisen. Daarnaast is het eenvoudig om een SIEGENIA deursysteem te installeren. Wij geloven namelijk dat alleen uit barrière vrijheid, automatische techniek en vele andere functies werkelijk ruimtelijk comfort ontstaat. Wilt u graag meer informatie over de diverse deursystemen? Lees dan gerust verder. Hieronder ziet u een greep uit ons aanbod.

 

 

Schuifdeuren

moeiteloos te openen en meer vrijheid 

Siegenia schuifdeuren

 

De ware grootte van een ruimte is niet alleen te meten in vierkante meter. Ook optische breedte en natuurlijk daglicht beïnvloeden dit aspect van een ruimte. Hierbij maken grote schuifelementen met SIEGENIA PORTAL-beslagen een aanzienlijk verschil. Dankzij de hoogwaardige productkwaliteit en innovatieve comfort details kunnen onze schuifdeuren in iedere maat, openingstype én gewichtsklasse toegepast worden. Uiteraard is de bediening vederlicht en uitermate veilig. Er zijn zelfs uitvoeringen waarmee u met een druk op de knop of door middel van de SIEGENIA Comfort-app de bediening regelt. Zo creëren onze schuifdeuren een veilige woonomgeving. Hieronder vindt u een greep uit onze producten.

 

 

Toegangsdeuren – KFV sloten

Voor iedere deur de beste oplossing.

Siegenia KFV sloten

 

Bij sloten dient het vanzelfsprekend te zijn dat u en uw klanten de volste vertrouwen hebben in de hoogste kwaliteit. Daarom vindt u bij SIEGENIA diverse uitstekende sloten van het merk KFV. Voor iedere deur hebben wij de beste oplossing. KFV zorgt voor traditionele veiligheid en combineert dit met toekomstgerichte oplossingen. Ook op het gebied van verwerking, montage en opslag zijn deze uitstekende sloten geschikt voor veelzijdige mogelijkheden. Hierdoor bespaart u zelfs tijd en kosten! Heeft u interesse in sloten van hoogwaardige kwaliteit? Kijk dan snel hieronder om het productoverzicht te bewonderen.

 

Er is altijd een oplossing. De veiligste is KFV 

 

 

Veelzijdige meerpuntssluitingen

SIEGENIA heeft verschillende deurbeslagen in het assortiment. Zo vind je onder andere deursystemen met een meerpuntssluiting. Dit is een optimaal op elkaar afgestemd, modulair systeemconcept. Een meerpuntssluiting is met andere woorden een deurbeslag waarmee een breed scala aan oplossingen mogelijk is. Zo is dit deursysteem verkrijgbaar met sleutelbediening of krukbediening. Daarnaast gebruikt u voor eventuele reparaties eenvoudig de reparatiesluiting zodat u altijd snelle hulp kunt bieden bij defecte ingangsdeuren. Kortom, met SIEGENIA meerpuntssluiting deurbeslag ervaart u tijdens de verwerking, opslag en montage doorslaggevende voordelen.

Hoogwaardige sloten

Naast meerpuntssluitingen vindt u tevens andere sloten die behoren tot het assortiment SIEGENIA deurbeslag. Hierdoor vindt u bij ons gegarandeerd de beste oplossing voor kamerdeuren in woningen en openbare gebouwen, zowel voor de eerste uitrusting als voor inbouw achteraf.

GENIUS lijn: elektromechanische deursystemen

Wilt u of uw klant comfort en veiligheid met één druk op de knop? Dan zijn onze deursystemen uit de GENIUS lijn een goede match. Het mechatronische ver- en ontgrendelingssysteem van GENIUS verbindt namelijk de veiligheidseigenschappen van een meerpuntssluitsysteem met de comfortabele details van moderne elektronica. Alle voordelen van de GENIUS sloten hebben we hieronder voor u op een rij gezet:

  • Permanente sluitbewaking
  • Optimale afdichting
  • Dag- en nachtschakeling via een tuimelschakelaar in de voorplaat
  • Mechanische bediening ook mogelijk dankzij profielcilinder
  • Combineerbaar met externe toegangscontrolesystemen

Nog meer uitstekend SIEGENIA deurbeslag

Naast de gewone sloten, meerpuntsluitingen en de GENIUS producten bent u bij SIEGENIA ook aan het juiste adres voor nooduitgang- en paniekdeursluitingen en kozijnonderdelen. Daarnaast vindt u zelfs stolpvleugelbeslag en kantgrendels voor stolpdeuren en verdektliggende scharnieren voor aan de scharnierzijde van elke deur. Al met al heeft SIEGENIA dus alles op voorraad voor een deursysteem dat perfect aansluit op de wensen en eisen van u én uw klanten.

 

 

siegenia
bedrijfspagina