Veilige ramen en deuren (RC2/RC3)

Veiligheid en inbraakwerendheid

Een huis is een gebouw, een thuis is een gevoel. Een gevoel van zorgeloze geborgenheid, dat alleen daar kan ontstaan, waar men zich veilig voelt.
Met SIEGENIA wordt uw huis beslist een thuis. Door systemen voor inbraakwerendheid en bewaking waarin optimale kwaliteit en 100 jaar ervaring zitten.

 

 

 

De nachtmerrie voor elke inbreker:
absoluut veilige ramen en deuren.

Effectieve inbraakbescherming heeft altijd tot doel de inbreker van zijn tijd te beroven. Want na 2 of 3 minuten breekt bijna elke dader zijn inbraakpoging af, omdat bij elke volgende actie het risico dat hij wordt ontdekt toeneemt. Daarom bepaalt de weerstandsklasse hoe lang het raam of de deur bestand is tegen verschillende aanvallen en gereedschappen.

 

Klik op foto’s voor meer uitleg over onderwerp

 

Toegangsdeuren met SIEGENIA:
zodat de zorgen buiten blijven.

De meeste mensen slapen rustig, waar ze zich onbespied en veilig voelen. Uw thuis is een plaats waar u zich kunt terugtrekken en waar u dat goede gevoel van veiligheid en geborgenheid heeft. En dat maakt uw thuis zo waardevol. Maar biedt uw thuis u ook daadwerkelijk de bescherming die u wenst om u goed te voelen?

 

 

Klik op foto’s voor meer uitleg over onderwerp

 

Het rustgevende gevoel nooit meer aan afsluiten te hoeven denken: de automatische KFV-meerpuntssluiting.

Zodra u de deur achter u in het slot trekt, gaat hij helemaal vanzelf veilig dicht. Zo komt het inbraakwerende effect van onze meerpuntssluiting altijd goed tot uiting.

 

 

Klik op foto’s voor meer uitleg over onderwerp

 

Veiligheid helemaal in stijl voor uw schuifdeuren.

Op plaatsen waar inbrekers zich veilig en onbespied voelen, is een bijzondere veiligheidstechniek nodig. Bijvoorbeeld op terrassen waar hekken of hagen hen een optimale bescherming bieden tegen oplettende buren. Ga voor zeker en bescherm uzelf met moderne SIEGENIA-veiligheidsbeslagen die sterk inbraakwerendheid zijn. De bediening blijft absoluut lichtlopend.

 

 

 

Klik op foto’s voor meer uitleg over onderwerp


 

Bedrijfspagina