KFV, driedagschoten AS 2750

Er is altijd een oplossing. De veiligste is KFV

Meerpuntsvergrendeling met driedagschoten AS 2750

met drievoudige zelfsluitende functie.

AS2750 KFV

 

De meerpuntssluiting met drie dagschoten AS 2750 beschikt naast de hoofdschoot over twee met veren gelagerde softlock dagschoten om de deurvleugel na enkel dichttrekken direct drievoudig in het kozijn te fixeren. Dat beschermt duurzaam tegen het kromtrekken en al in de ontgrendelde toestand tegen onbevoegd openen door het terugdrukken van de dagtschoot van het hoofdslot. Na vergrendeling met de sleutel zorgen de combinaties van de massieve zwenkhaken en schoten voor maximale inbraakwerendheid. Het krachtige aantrekken van de soepel lopende sluitstang garandeert ook bij een sterke druk- of zuigingsbelasting optimale afdichting en uitstekende warmte- en geluidsisolatie.

 

KFV AS2750 meerpuntslot

 

 

KFV meerpuntsluitingen

 

Onze meerpuntssluitingen naar rastermaat zijn intelligente modulesystemen die uw werk van de verwerking tot de montage zullen vereenvoudigen. Uniforme freesbeelden voor verschillende vergrendelingstypes en vrij combineerbare productseries maken de voormontage efficiënter, de service sneller en uw voorraad kleiner.

  

deurkierstand KFV

 

Deze verhoogt de bescherming tegen onbevoegde toegang door een verdekt in de sponning liggende openingsbegrenzer die met een draaiknop de openingsbreedte beperkt tot een beveiligde kier. Van buiten kan de blokkeerfunctie te allen tijde met het hoofdslot door eenmaal draaien van de sleutel in de sluitrichting, worden gedeactiveerd.

  • draaiknop dankzij analoge doornmaten optisch op één lijn met de slotcilinder
  • voordeel ten opzichte van deurketting: geen krassen op het deuroppervlak
  • zowel te gebruiken als DIN rechts en DIN links
  • levering voorgemonteerd af fabriek
  • compensatie van sluitnaadtoleranties door verende blokkeernokken met 12,5 mm uitslag

 KFV sloten
download folder KFV sloten

 

siegenia
bedrijfspagina