Friday, May 17, 2024

Gealan S9000

GEALAN – de basis voor de nieuwe standaard in de ramenwereld

De S9000 is een veelzijdig, state-of-the-art systeem voor ramen, deuren en hefschuifdeuren, met keuze uit twee of drie afdichtingsniveaus.

 

Gealan S9000

 

Geoptimaliseerde warmte-isolatie

Een systeem ontwikkelen met de beste eigenschappen voor warmte-isolatie is geen toeval, maar het resultaat van gericht ontwikkelingswerk. Het succes geeft ons gelijk. Talloze berekeningen hebben een uitstekende warmte-isolatie opgeleverd. Het doel van de ontwikkeling was vanaf het begin het bereiken van een warmte-isolatiewaarde Uf – 0,92 W/m²K in de standaardcombinatie met staal, waarmee het systeem ook geschikt is voor toepassing in passiefhuizen. Dat is gelukt door het totaal van innovatieve details bij de vormgeving van het systeem.

  

Het juiste profielsysteem voor uw bouwproject

gealan s9000

In het S9000 systeem kan glas tot 52 mm dik. (STV® 54 mm)
Wat voor glas u ook nodig heeft, zon-, geluids- of inbraakwerend glas, het past altijd in het systeem voor het meeste wooncomfort.

S9000 middendichting gealan

De middendichting draagt bij aan het reduceren van de koude stromingen en verhoogde wind- en waterdichtheid. Doordat o.a. het draaikiep beslag in de beschermde droge 2e zone van het raamsysteem zit, wordt de levensduur van deze onderdelen verlengt!

 

S9000 Gealan

De verhoogde sponning zorgt voor een betere isolatie tussen het glas en het profiel. Extra voordeel is dat deze verhoging bijdraagt aan een nog betere inbraakwerendheid van het S9000  raamsysteem. RC2 veiligheidsklasse wordt met gemak behaald.

  

Niet alle PVC-ramen zijn identiek

Modern wonen wordt gekenmerkt door luxe, lifestyle en de beste techniek.

Met ramen van GEALAN-profielsystemen van de nieuwste generatie zorgt u niet alleen voor optische accenten. Uitgekiende en tot in het kleinste detail uitgewerkte profielgeometrieën voldoen
aan alle technische voorwaarden.

S9000 kunststof ramen en deuren

Ramen van kunststofprofielen zijn gemakkelijk te reinigen en onderhoudsarm. In hoge mate bestand tegen slijtage en milieu-invloeden hebben ze een lange levensduur.

S9000 kunststof ramen en deuren

Ramen van GEALAN-meerkamerprofielen zorgen ervoor dat de warmte binnen blijft en het geluid buiten. Ze bieden veiligheid, geborgenheid en zorgen voor een unieke woonsfeer.

S9000 kunststof ramen en deuren

De keuze van de profielgeometrie, de wijze van openen en de raamindeling beïnvloedt het individuele karakter. Met GEALAN-profielen zijn ook ongebruikelijke raamvormen uitvoerbaar.

S9000 kunststof ramen en deuren

Moderne raamtechniek is afhankelijk van smaak en bouwstijl niet alleen in het wit maar ook in acrylcolor, decoratie- en houtfolie uitvoerbaar.

 open folder en ontdek de wereld van Gealan 

Gealan kunststif ramen en deuren
bedrijfspagina