Tuesday, February 20, 2024

GEALAN-LINEAR®

Pure klasse

Het systeem GEALAN-LINEAR® biedt door de rechte lijnen en hoekige contouren een moderne optiek die aansluit op de huidige trends in de architectuur

De nieuwe ontwikkeling in het 74 mm-segment voldoet aan de hoogste eisen van een profiel op het gebied van design, prestatie, zuinigheid en veelzijdigheid. Zo zet GEALAN-LINEAR® nieuwe maatstaven.

De 74 mm-technologie, een verdere ontwikkeling in het 70 mm-segment, zorgt bij modern functioneel glas voor een hoge stabiliteit en dankzij de meerkamerconstructie voor meer veiligheid, geluidsisolatie en thermische isolatie. De universaliteit van het systeem wordt aangevuld door de lineaire vormgeving en volgt daarmee de minimalistische trend van de moderne architectuur.

 

Gealan logo

Strakke lijnen

Het systeem is gebaseerd op een consistente lineaire ontwerptaal, die momenteel de toon zet in de architectuur. Een reeks bijpassende glasparels zet de consequente vormgeving van het buitenaanzicht aan de kamerzijde van de ramen voort. Smalle gevelbreedtes in het kozijn en de vleugel zorgen voor meer licht in de gebouwen.

 

gealan linear

 

Veelzijdig inzetbaar

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, GEALAN-LINEAR® overtuigt door zijn grote veelzijdigheid. Het is een uitgebreid systeemplatform met ramen, huisdeuren en schuifdeuren. Het kan worden uitgebreid met de GEALAN-innovatie van de GEALAN-STV®-lijmtechnologie.

 

Trendy en tijdloos

Het heldere hoekige design van GEALAN-LINEAR® heeft een verfrissend tijdloos effect en past bij de moderne architectuurtaal. Scherpe vormen en heldere lijnen bepalen de trend naar open en rustig vormgegeven gevels, vooral bij nieuwbouw.

Gealan linear

 

Optimaal voor veel bouwconcepten

De geringe bouwdiepte van 74 mm is geschikt voor een groot aantal bouwprojecten en ook in de renovatiesector. De universele vleugelsponning is in alle raamvleugels geïntegreerd en maakt een klassieke blokkering, verlijming met GEALAN-STV® of productie-geoptimaliseerde natte verlijming mogelijk.

 

Highlights:

• Slanke bouwdiepte in strak gelijnd Design
• Smalle aanzichtbreedtes voor meer licht binnenshuis
• Hoge stabiliteit dankzij stalen versterking
• Oplossingen voor ramen, schuifdeuren en huisdeuren
• Zowel aan buiten- als binnenzijde hoekige 90 graden-optiek
• Perfekt voor renovaties, sanering en nieuwbouw – weerbestendig en duurzaam
• Omvangrijk dekorfolieprogramma van glans tot ultramatte dekorfolie
• RealWood® – Houtnerfdekorfolie voor een individuele coating in termen van smaak en uitstraling
• Duurzaam dankzij de recyclingkern

 

Folder

Gealan pvc ramen Linear

  

Gealan raamambassadeur
bedrijfspagina