Wednesday, April 24, 2024

GEALAN-acrylcolor®

Acrylcolor®  – het origineel.

De oppervlaktetechnologie van GEALAN heeft zich sinds 1980 bewezen in miljoenen profielmeters en is daarna continu doorontwikkeld. Nu heeft de systeemleverancier besloten dit hoogwaardige PPMA-oppervlak ook in naam toonaangevend te maken: met het merk GEALAN-acrylcolor® positioneert GEALAN zich per direct onderscheidend op de markt en maakt daarmee het origineel in de toekomst in één oogopslag herkenbaar.

 

Gealan logo

 

Wat zich zo lang op de markt en miljoenen keren in kunststof profielen heeft bewezen, krijgt nu een eigen merknaam. GEALAN herpositioneert zijn hoogwaardige PMMA-oppervlak: acrylcolor wordt GEALAN-acrylcolor®.

 

Gealan acrylcolor

 

De voordelen van kunststof ramen met GEALAN-acrylcolor® zijn al ruim 40 jaar evident: het verfijnde oppervlak van acrylglas is opmerkelijk duurzaam: het gaat lang mee, is weerbestendig en robuust als geen ander. GEALAN-acrylcolor® is daarbij absoluut kleurvast en is verkrijgbaar in een bijzonder breed kleurenpalet, dat zelfs mooie metallic kleuren bevat.

 

Lange levensduur en duurzaamheid

Naast de uitstekende materiaaleigenschappen en esthetische aspecten scoort GEALAN-acrylcolor® ook hoog op het gebied van duurzaamheid. Dit heeft continue doorontwikkeling van de profielextrusie mogelijk gemaakt. In het proces van tri-extrusie kan naast PMMA en PVC nu als derde materiaal recyclaat worden toegevoegd. Zo kunnen profielen worden gemaakt met een recyclebare kern en eersteklas oppervlakken zoals GEALAN-acrylcolor®. Dit maakt de toch al extreem lang bruikbare en tot 100% recyclebare PVC-ramen nog duurzamer, dankzij het efficiënte gebruik van hulpbronnen.

 

Miljoenen keren beproefd

Sinds de marktintroductie in 1980 tot op de dag van vandaag heeft GEALAN miljoenen profielmeters van zijn acrylcolor-toplaag verkocht. Dankzij de enorme diversiteit van het systeem kan GEALAN-acrylcolor® overal worden aangetroffen – in renovatie- of nieuwbouwprojecten, in klassieke of moderne stijl. In de GEALAN-systemen S 8000, S 9000 en GEALAN-KUBUS® kan elk denkbaar bouwproject, van kozijn- en schuifoplossingen tot aan huis- en terrasdeuren met GEALAN-acrylcolor® gerealiseerd worden – gecombineerd met een eveneens breed assortiment accessoires met dit hoogwaardige oppervlak. En dat niet alleen in Duitsland, maar in heel Europa: ook eigen Franse en Nederlandse systemen worden standaard geproduceerd met oppervlakken van GEALAN-acrylcolor®. Alleen al de jarenlange succesvolle inzet in de praktijk bevestigt hoe uniek het merk GEALAN-acrylcolor® is.

 

Sinds 1980 heeft GEALAN op het gebied van oppervlakteontwerp voortdurend gewerkt aan de opbouw van een kerncompetentie, die ongeëvenaard is op de markt. Deze unieke positie komt vanaf nu ook tot uitdrukking in de merknaam: met GEALAN-acrylcolor® positioneert de aanbieder van kunststof systemen zijn beproefde oppervlaktetechnologie als origineel.

GEALAN-acrylcolor® – het betere oppervlak. Meer informatie over het origineel vindt u op https://www.gealan.de/be-fl/innovaties/gealan-acrylcolor

 

Gealan acrylcolor

 

Over GEALAN Fenster-Systeme

De bedrijvengroep GEALAN is een van de belangrijkste producenten van kunststofprofielen voor raam- en deurkozijnen in Europa.

GEALAN-profielen worden in onze eigen fabriek geproduceerd en verdeeld. Ze vormen de basis om ramen, deuren en moderne schuifoplossingen opvallend mooi, buitengewoon stevig en bijzonder veilig te maken, mét uitstekende thermische isolatiewaarden.

Als innovatieve aanbieder voor raam- en deurprofielen van kunststof biedt GEALAN zijn partners ook uitgebreide diensten aan. Onze diensten voor architectuuradvies en bouwtechniek ondersteunen architecten en planners bij hun dagelijkse werkzaamheden. Intelligente tools vereenvoudigen planningen en aanbestedingen. Opleidingen en seminars brengen onze partners op de hoogte van de nieuwste GEALAN-oplossingen.

 

GEALAN heeft in heel Europa meer dan 1.400 mensen in dienst en genereerde in 2020 een jaaromzet van 245 miljoen euro. Sinds 2014 maakt GEALAN deel uit van het familiebedrijf VEKA AG, dat gevestigd is in het Duitse Sendenhorst, Westfalen.

  

Gealan raamambassadeur
bedrijfspagina