Houseworld

Houseworld, de betrouwbare vakman voor uw woning

houseworld

Echt vakmanschap en kwaliteitswerk, dat vraagt visie. En dat is precies de reden waarom we ons bedrijf hebben opgericht. Om u, onze klant, de kwaliteit te bieden die u verdient. En uw woning de zorg die ze nodig heeft.

Met meer dan 15 jaar ervaring met totaalprojecten in renovatie, bent u zeker van een grondige service, onovertroffen vakmanschap en een vlekkeloze afwerking van uw project. Verbouwen of bouwen? Dan hebt u voor uw ramen en deuren, gyprocwerken, afwerking en buitenschrijnwerk maar één adres nodig.
Ontdek op deze website wat wij voor uw woning kunnen betekenen. En neem meteen contact met ons op via de contactpagina om uw project, uw wensen en uw renovatiedromen te bespreken.

Tot binnenkort,
Peter.
Houseworld,  vakman in renovatiewerken

 


Wij staan voor:

→ Goed advies (vooraf en achteraf)
→ Betaalbare kwaliteit
→ Verzorgde plaatsing
→ Vakkundige afwerking

 

Maatwerk:

Al onze producten worden op maat gemaakt, volledig naar uw wensen en noden.
De vorm, de kleur, de afwerking die het best pas bij uw wensen, rekening houdend met uw budget.

 

Advies:

Samen bekijken we welke materialen het best  passen bij jezelf, je woning en je levensstijl.
PVC of aluminium, elk met hun specifieke eigenschappen. We houden rekening met alle normen voor warmte- en geluidsisolatie, veiligheid en verluchting.

 

Gratis offerte:

Nadat we samen alle wensen hebben overlopen bezorgen we jou een duidelijke offerte.
Zo weet u in geen tijd waar u aan toe bent en komen uw bouw- of renovatieplannen nooit in het gedrang.

 

Alles uit 1 hand:

Ook voor aanvullende producten en afwerkingen bij de aankoop van ramen, deuren en veranda’s kan u bij ons terecht.
Bent u op zoek naar rolluiken, zonwering of vliegenmateriaal?
Laat het ons weten en we zorgen snel voor een voorstel op maat.

 

houseworld

 

Gealan S9000 NL

“Zoveel innovaties in één systeem – Ik ben overtuigd“

Het nieuwe GEALAN-systeem S 9000 NL vormt het ideale platform voor de Nederlandse ramenmarkt. Als combi-systeem is S 9000 NL zowel als aanslagdichting-variant als ook als middendichting-oplossing verkrijgbaar.
Beide varianten voldoen aan de steeds stijgende eisen ivm. energiebesparing.
In de middendichting-variant met kaderbouwdiepte 120 mm worden Uf-waarden van tot 1,0 W/(m²·K) bereikt, de aanslagdichting-variant behaalt Uf-waarden van tot 1,1 W/(m²·K).
Tegelijkertijd beschikt het systeem S 9000 NL met zijn kaders in de typische blokraam-optiek over de klassieke design-elementen van de Nederlandse markt. Naar binnen of naar buiten, of typische wissel-openingen – voor de diverse toepassingen biedt het nieuwe profielsysteem S 9000 NL voor Nederland optimale oplossingen.

 

3 uitvoeringen (zie tekeningen hierboven)

 1. Blokprofiel met schuinte 15° (diepte 120mm)
 2. Blokprofiel met schuinte 4°, onderaan schuinte 15°  (Recht op Schuin)
 3. Vlak profiel  (diepte 82mm)

 

S9000NL

 

Kozijnen voor elk design

Modern wonen wordt gekenmerkt door luxe, lifestyl en de beste techniek. Wanneer het raam en deursystemen betreft, biedt GEALAN u nu het volledige nieuwe raamsysteem S 9000 NL.

Het nieuwe moderne en innovatieve raamsysteem met 3-dichting-systeem door het hele systeem, is speciaal ontworpen voor de behoeften en eisen van de Nederlandse markt. Het voldoet aan alle visuele criteria, gegarandeerd door het 3-dichting-systeem concept


Hefschuifdeur S9000

Grote schuifdeuren bieden ruimte en licht in uw woning. Deze grote glasoppervlakken zorgen voor comfort en prettig leefruimte. In het nieuwe hefschuifsysteem S 9000 van GEALAN komen deze visueel en functioneel eisen meer dan tot zijn recht

De S9000 hefschuifdeur is verkrijgbaar in een symmetrisch uitvoering van schuifdeur en vast glas alsook in een design uitstraling.
Bij de Design variant wordt het vaste deel van de hefschuifdeur voorzien van een slank kader profiel. Dit slank kader profiel is meer dan 50% slanker dan het standaard hefschuifsysteem. Dit zorgt voor meer licht en hogere isolatie waarden. Het a-symmetrische aanzicht van het totale hefschuifsysteem biedt een moderne en strakke uitstraling

 

Folder

Alle eigenschappen duidelijk en overzichtelijk in onze folder.

 

 

houseworld

Aluminium Reynaers

AAN JOU OM STIJL EN KLEUR TE KIEZEN

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk
Ramen hebben een grote invloed op de vormgeving van uw bouwproject of verbouwing. Maar er is meer dan alleen een kwestie van smaak. Wat met de levensduur, de isolatiewaarde, het milieu, het onderhoud, de garanties enz…?

 

Breed toepasbaar.

Aluminium is een licht maar ultrasterk materiaal met veel toepassingsmogelijkheden.
Door het polyvalente karakter laat dit materiaal zich gemakkelijk omvormen naar uiteenlopende designs, van ultrastrak tot uitgesproken Retro.
Aluminium ramen & deuren zijn verkrijgbaar in zowel matte, glanzende of metallic uitvoering in een waaier van RAL kleuren.

 

Waterdichte garanties

Aluminium ramen & deuren gaan met gemak een leven lang mee, zonder in te boeten op kleurvastheid en vormgeving.

Ramen hebben een grote invloed op de vormgeving van uw bouwproject of verbouwing. Maar er is meer dan alleen een kwestie van smaak. Wat met de levensduur, de isolatiewaarde, het milieu, het onderhoud, de garanties enz…?


Ramen vormen je venster op de wereld.

Ze bepalen jouw zicht op de leefomgeving. Maar ze zijn veel meer dan dat!
Dankzij je ramen kan je jouw woning een eigen cachet geven.

Daarom bestaat er bij Reynaers Aluminium een raamprofiel voor elk huis. Van klassiek en romantisch tot strak en modern. Je kan ook kiezen uit verschillende openingtypes: naar binnen of naar buiten openend, draai – en kipramen, dubbel openslaande ramen, …
De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

 UW EIGEN HUIS, UW EIGEN STIJL

Over smaak valt niet te twisten, iedereen creëert de woonomgeving die het beste bij hem of haar past. Kiest u voor sobere basisvormen of voor een traditionele rustieke stijl? Houdt u van speelse vormgeving of ziet u liever strakke lijnen? Of bent u op zoek naar die ene, speciale kleur? Geen enkel probleem: u kiest bij Reynaers uit meer dan 650 kleuren en de meest uiteenlopende vormen. U vindt altijd de oplossing die bij uw eigen stijl past.

Een greep uit onze ALU systemen.
Vakkundig advies altijd inbegrepen

 

CS77: Raam- en deursysteem voor de klassieke woningen

Het systeem CS 77 is de standaard profiel de voor hedendaagse nieuwbouw en  renovatieprojecten.
Het systeem voldoet aan de staandaard energie- en isolatienormen.

Desgewenst kunnen profielen in de versie CS 77 HI en CS 77 HI+ worden toegepast om nog hogere isolatiewaarden te bekomen.CS 77 is beschikbaar in de stijluitvoeringen Functioneel, Renaissance en Verborgen Vleugel en biedt bijgevolg een oplossing voor iedere stijl van woning.

 

Master Line 8: Raamsysteem van de toekomst. 

De Masterline 8 raamreeks combineert een veelheid aan isolatieniveaus met een brede waaier aan designvarianten.

Masterline 8 kan in zijn basisversie worden toegepast in een renovatie met beperkte isolatie-eisen.

De Masterline 8 HI is een hoog isolerende variant, geschikt voor nieuwbouwwoningen en lage-energie woningen.

Masterline 8 HI + is de hoogst isolerende variant uit de Masterline reeks. Deze Hi + versie is uitermate geschikt voor toepassing in een passiefwoning.

 

SL 38 HI: Ultraslank raam- en deursysteem

Het SL 38 HI  raam- en deursysteem is de nog beter isolerende broer van allernieuwste SL 38 reeks. Die ultraslanke profielen zijn ideaal voor de constructie van ramen en deuren met fijne profielen. Bovendien voldoet de thermische prestatie van deze reeks meer dan voldoende om een moderne nieuwbouwwoning mee te bouwen. Bovendien zijn dubbele en driedubbele beglazing met deze raam- en deurreeks mogelijk.

SL 38 HI is beschikbaar in de stijluitvoeringen Classic, Cubic en Ferro. De verscheidenheid in stijlen leent zich zowel tot toepassing in minimalistische architectuur met grote glaspartijen als in pastorie- en hoevestijl, uitgevoerd als kruisramen. In industriële renovatieprojecten wordt het karakter van de stalen ramen behouden zonder in te boeten op de hogere isolatiewaarde van alu profiel.

 

 

CP130: Schuifdeursysteem voor hedendaagse woningen.

Het systeem CP 130 is de standaard voor hedendaagse nieuwbouw en grondige renovatieprojecten.

Het systeem voldoet aan alle hedendaagse energie- en isolatienormen. Desgewenst kunnen profielen in de versie CP 130 HI worden toegepast om nog hogere isolatiewaarden te bekomen. Het systeem kan worden aangewend voor schuiframen met hoogte tot 2,70 meter en glasgewichten tot 300 kg. CP 130 is in schuif en hefschuifsysteem beschikbaar in de uitvoeringen monorail, duorail en 3-rail.

 

CP155: Schuifdeursysteem voor energiezuinige woningen

Het systeem CP 155 is een hoog isolerend systeem dat een antwoord biedt op de vraag naar ramen en deuren met hoge isolatiegraad in zeer energiezuinige bouwprojecten.

Desgewenst kunnen profielen in de versie CP 155 HI en CP 155 Minergie worden toegepast om aan de strenge eisen van lage energie en passiefbouw te voldoen. Het systeem kan worden aangewend voor schuiframen met hoogte tot 3,50 meter en glasgewichten tot 400 kg en is uitermate geschikt voor toepassing van drievoudige beglazing. CP 155 is in schuif en hefschuifsysteem beschikbaar in de uitvoeringen monorail, duorail en 3-rail.

Als uitbreiding op dit systeem wordt ook een hoekoplossing aangeboden waarbij twee schuivende delen op hoek sluiten.

 

CF77: Ontvouw je leefruimte met een vouwsysteem

De vouwwand CF 77 van Reynaers Aluminium bestaat uit twee tot acht vleugels die volledig opzij kunnen geschoven worden. Dit creëert een maximaal buitengevoel.

De vleugels kunnen naar binnen of naar buiten draaien waardoor je dus niet noodzakelijk inboet aan binnenruimte. Bovendien kan één van de vleugels als toegangsdeur gebruikt worden waardoor de CF 77 ook in koudere periodes perfect als doorgang kan gebruikt worden. 3 Verschillende bodemconfiguraties zijn mogelijk, gaande van volledig vlakke bodem, over een lage drempel tot verhoogde wind en waterdichtheid. De vouwwand kan worden uitgevoerd in hoogtes tot 3 meter en vleugelbreedtes tot 1,20 meter. De vouwwand is verkrijgbaar in een functionele stijl alsook in ‘Slim Line’ met slanke profielen (CF 77 – SL).

 

houseworld

Duco | Ventilation

Duco zet in al zijn ontwikkelingen op het vlak van natuurlijke ventilatie steevast gezondheid centraal.
Het uitgebreide gamma aan ventilatieroosters zijn een garantie voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Sinds de oprichting van Duco in 1991 is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Europese markt op het vlak van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen. Die keuze was ook de enige juiste, want natuurlijk staat synoniem voor gezond.

Raamsventilatie 

Duco heeft een uitgebreid assortiment natuurlijke luchttoevoerroosters voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Voor elke bouwsituatie -plaatsing op glas, tussenregel (kalfplaatsing), op het kozijn of als compacte kalf- heeft Duco een geschikt type rooster

 • Ducoton
 • Ducoline
 • Ducoflat
 • Ducoklep

Rolluiken en zonwering

 

Iedereen wil zo veel mogelijk zonlicht in huis halen. De inplanting van ramen en deuren in een woning is dan ook iets waar grondig over nagedacht wordt. Want de zon maakt niet enkel goed gezind, als er slim gebruikt wordt van gemaakt, zorgt ze als natuurlijke warmtebron ook voor een verlaagd energieverbruik. Met wat extra zonnestralen in huis kan u in het tussenseizoen en tijdens de winter aanzienlijk op stookkosten besparen.

Tijdens hete zomerdagen proberen we de zon dan weer buiten te houden. Niet alleen omwille van de oververhitting, maar ook om verkleuringen van uw interieur en storende lichtinval op uw tv- of pc-schermen. De installatie van een oprolbare buitenzonwering maakt dat u snel en efficiënt de zon buiten kan houden.

Hou bij de keuze van uw zonwering wel rekening met volgende factoren:

 • het doel van de zonwering
 • de oriëntatie van de ruimte
 • de hoogte van de ramen
 • het beschikbare budget
 • de uitkijk naar buiten toe

 

houseworld


Wij

‘MERKEN’
het
verschil

Om u de beste kwaliteit te garanderen,
werken we uitsluitend samen met gerenomeerde merken.
Samen realiseren we uw (ver)bouwdroom!

 

Adresgegevens:
Nieuw-Vossemeersedijk 3
4681 RG Nieuw-Vossemeer

Telefoon: 
0167 - 503156

Email:
info@houseworld.nu

Openingstijden: 
Donderdagavond van 18.00 tot 21.00 uur
Vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur