Friday, May 17, 2024

Aliplast producten

Aliplast groeide de voorbije 30 jaar uit tot één van de belangrijkste leidinggevende internationale spelers op de markt.
Ontdek ons uitgebreid gamma aan kwalitatieve aluminium systemen.

Ons productengamma

 

 

ramen en deuren aliplast

schuifdeuren aluminium aliplast

vouwwanden Aliplast

veranda's aliplast

gordijngevels aliplast

gevelbekledingen aliplast

binnendeuren aluminium aliplast

aliplast aluminium

25 jaar lakgarantie!

Dankzij de 25 jaar lakgarantie genieten Aliplast ramen en deuren van de beste bescherming.

 

 

 

 

 

Alles onder één dak

Aliplast besteedt niets uit! Alles gebeurt onder één dak: van idee tot matrijstekening, van perspaal tot extrusie, van oppervlaktebehandeling tot het coaten van de profielen, van isoleren en verpakken tot het verzorgen van het transport naar fabrikanten van ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels in België, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Zwitserland, Zweden, Denemarken, Noorwegen en Portugal. 

 

Omdat we alles binnenshuis houden, zijn onze afdelingen beter op elkaar afgestemd. We hebben een uitermate goed zicht op alles wat te maken heeft met de productie van profielen en toebehoren. Op die manier drukken we het kostenplaatje van het productieproces, wat alle partijen ten goede komt. Daarom vormt Aliplast voor jou het ideale profiel!

Aliplast Aluminium Systems is ook lid van het Aluminium Center Belgium dat fungeert als ambassadeur van aluminium. Lees er meer over op www.aluminiumcenter.be. Verder is Aliplast ook lid van de Federactie Aluminium Constructeurs en het VMRG

 

  

aliplast
bedrijfspagina