Tuesday, February 20, 2024

Lecot Connect

Lecot connect

Vandaag zijn er tal van bedrijven die continue problemen ondervinden met een efficiënt materiaalbeheer. Het zoeken naar verloren materiaal en een beperkt zicht op de voorraad, zorgt voor torenhoge kosten en bovenal veel frustratie.

Klinken deze problemen jou bekend in de oren?

Maar liefst 65% van de KMO’s heeft moeite met het bijhouden van certificaten en keuringsdata. Een middelgroot bouwbedrijf verliest elke maand gemiddeld € 2.650 door het zoeken naar (verloren) materiaal. Ook diefstal komt jammer genoeg steeds vaker voor.

Lecot Connect – Asset Management lost al deze problemen voor jou op!

Zo kan jij je blijven focussen op je core-business en kan Lecot Connect de sterke schakel zijn in jouw processen.

 

Lecot connect

Lecot Connect in een notendop:

check voordelen in een notendop Haal jouw deadlines en voldoe aan de verwachtingen van de klant door jouw projecten op tijd en volgens het geplande budget op te leveren.

check voordelen in een notendop Bespaar tijd en geld: voorkom stilstand door verloren machines of verkeerd toegewezen medewerkers.

check voordelen in een notendop Voldoe aan alle veiligheidsvoorschriften: zorg ervoor dat jouw medewerkers en materiaal aan alle veiligheidsvoorschriften voldoen door het bijhouden van keuringsdocumentatie en onderhoudsdata.

check voordelen in een notendop Bescherm jouw dure investeringsgoederen tegen diefstal.

 

Klinkt goed, niet?

Door het linken van een QR code, een bluetooth tag of A-tag aan jouw materiaal, weet je het exact te lokaliseren. Dit tot wel één kilometer afstand. Rapporteer schade via de mobiele app en weet precies wanneer een toestel binnen moet voor onderhoud of keuring. Voorkom nutteloze aankopen door het transfereren van materiaal naar andere werven of magazijn. Volg via live tracking de bestelwagen die ‘s morgens het magazijn verlaat en zie in één oogopslag welke materialen mee zijn met deze specifieke bestelwagen.

Recent te maken gehad met diefstal? De A-tracker biedt hiervoor dé oplossing. Via gps-positiebepaling kan je achterhalen waar de goederen zich bevinden. Stel zelf een alarm in wanneer de A-tracker een bepaalde zone verlaat. Zo kan je tijdig actie ondernemen.

 

Lecot connect

Alle data wordt opgeslagen op een webapplicatie die gebruiksvriendelijk en op maat gemaakt is volgens jouw noden en wensen. Ook kunnen wij een connectie voorzien met jouw eigen ERP-systeem. Bekijk op de kaart waar al het materiaal op dat ogenblik gebruikt wordt en en bepaal zelf waarvan je bepaalde rapporten wenst te ontvangen.

Heb je moeite met het beheer van verbruiksgoederen? Dan zorgen wij voor een kant-en-klare oplossing. Je weet exact hoeveel en welke verbruiksgoederen het magazijn verlaten en waar deze gebruikt worden. Door het ter beschikking stellen van een op maat gemaakte cataloog en scanningsysteem, ontzorgen wij je verder met een efficiënt stockbeheer.

 

Heb je nog meer vragen?
Wens je nog meer info? Neem dan gerust contact met ons op via connect@lecot.be of via deze link